Güncel Duyurular
Etkinlikler

Etkinliklerimiz 



Şirket Yönetiminin Geleceği Çalıştayı

19 Nisan 2024


Etkinlik Linki

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği ile Karabük Üniversitesi ortaklaşa İTÜ ev sahipliğinde “ŞİRKET YÖNETİMİNİN GELECEĞİ” isimli çalıştayı düzenlemiştir.

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Wits Üniversitesi'nde, Dalgalı, Değişken ve Öngörülemeyen Bir Dünyada Stratejik Karar Alma ve Gelecek Öngörüsü üzerine Kısa Eğitim

20-24 Mart 2023


FLSF 2023

1. Gelecek Okuryazarlığı ve Stratejik Öngörü Konferansı

1-2 Şubat 2023


Etkinlik Linki

Lizbon Üniversitesi'nde Stratejik Öngörü: Kaos-Karmaşıklık ve Sürdürülebilirlik üzerine Kısa Eğitim

30 Kasım 2022 - 2 Aralık 2022


Etkinlik Linki

UNESCO KÜRSÜLERİ TOPLANTISI

3-4 Kasım 2022


Etkinlik Linki


Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı ve ‘Öngörü Çalışmaları, Gelecek Okur Yazarlığı ve Stratejik Tahmin’ UNESCO Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Elif Çepni, UNITWIN/UNESCO Kürsüleri Programının 30. Yıldönümü nedeniyle, ‘Adil ve Sürdürülebilir Gelecekler için Bilgiyi Dönüştürmek’ başlıklı UNESCO Kürsüleri Toplantısına katılmıştır.
 
Bu toplantının katılımcıları arasında UNESCO Kürsüleri ve UNITWIN Ağları, yüksek öğretim kurumları, ortak kuruluşlar, UNESCO uzmanları ve diğer BM kurumlarının temsilcileri yer almıştır.
 
3-4 Kasım 2022’de UNESCO’nun Paris’teki genel merkezinde yapılan bu konferans çerçevesinde Prof. Dr. Elif Çepni ‘Yükseköğretimin Geleceği’ isimli panelde konuşmacı olarak düşüncelerini diğer panelistler ve konferans katılımcılarıyla paylaşmıştır ve Karabük Üniversitesini ve ülkemizi temsil etmiştir. Ayrıca bu konferansta Prof. Dr. Elif Çepni’nin UNESCO Kürsü Ekibinde yer alan Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Oytun Haçarız da hazır bulunmuştur ve kürsünün iş birliği ağının geliştirilmesi için çalışmalar yapmıştır.

YÖKAK KALİTE BULUŞMALARI - 2

Değişim Yönetiminde Gelecek Senaryolarının Kullanımı

12 Eylül 2022


Etkinlik Linki

Ziyaretçi İstatistikleri

Online: 10 | Bugün: 12 | Bu Ay: 623 | Bu Yıl: 7692 | Toplam: 11695